Den perfekte firma julegaver

Som så mange andre, eller det håber jeg i hvert fald, så har jeg i år tænkt mig at købe firma julegaver til de firmaer jeg samarbejder med.

Det er egentlig mest for at opretholde og forbedre relationen til dem, og jeg ved at det virker. Men hvordan får man det gjort, så det ikke kun er en gave, men også er noget der giver værdi for din egen virksomhed?

Jeg har fundet svaret. Årets firma julegaver skal helt sikkert være med profilkonfekt som leverandør.

Profilkonfekt leverer den bedste firma julegave

Julegaver firma

Det ligger lidt i ordet. Profilkonfekt leverer søde og salte snacks, hvor du kan få inkorporeret dit eget logo eller navn i emballagen eller direkte i slikket (hvis der altså er plads til det).

Hos Profilkonfekt har de et kæmpe udvalg af forskelligt ”konfekt”. I julegave firma kan du få alt fra billige til dyre løsninger. Herudover skal du så vælge om du vil have chokolade, bolcher, majssnacks, karameller eller noget helt femte.

Køb firma julegaver der repræsenterer dig

Det er dog vigtigt du ikke kun kigger på prisen, men også tænker over hvordan du gerne vil repræsenteres ude i Danmark.

Den firma julegave du kommer til at give vil med sikkerhed kommer til at stå på firmaets skriveborde, og en masse mennesker vil lægge mærke til dem.

Derfor er det vigtigt hvis du eksempelvis sælger highend ting/services, at dine gaver også udstråler dette. Derfor kan du måske købe nogle fyldte chokolader, og få dit navn eller logo indgraveret på trææsken.

Profilkonfekt kan levere det i firma julegaver du ønsker

Profilkonfekt kan skræddersy en aftale så den passer perfekt til din virksomhed. De holder et møde med dig om hvad du er for en virksomhed, og hvad der ville passe godt for dig. Derefter har du en perfekt firma julegave, som du kan give til de firmaer du gerne vil bevare eller styrke relationen til.

Hvis du gerne vil høre om hvad du kan vælge af julegaver firma, så skal du hellere end gerne tage kontakt til profilkonfekt.