Effektiv industri med de rigtige tandremme

Som leder på en fabrik vil man ofte stå i nogle situationer og problemstillinger, som de færreste nogensinde har skænket en tanke. Det er på trods af, at der på mange danske fabrikker bliver produceret varer, maskindele og meget andet, som er fuldstændig essentielle for, at den normale dansker kan leve sit daglige liv i ro og mag på den måde, de gør. Som leder på netop en af disse fabrikker bør det derfor også være ens ypperste opgave at sørge for, at produktionen forløber planmæssigt, og at man får lavet et produkt, der kan holde, og som er indbegrebet af dansk kvalitet.

Gør produktionen effektiv

En ikke uanseelig del af jobbet handler dog også om at sørge for, at produktionen bliver mere og mere effektiv for hvert eneste år, der går. Den slags er straks sværere at varetage, for der skal man ikke bare holde niveauet. Man bliver i stedet nødt til at innovere og tænke nyt konstant. Kan man samle det her på en smartere måde? Skal vi bygge flere robotter? Hvor går produktionen i stå? Meget af de handler selvfølgelig om rent ledelsesmæssige og administrative opgaver som disse, men der er i den grad også et element af teknologi involveret, når man på den måde skal forsøge at effektivisere industrien her i landet såvel som i udlandet. Heldigvis behøver man ikke at opfinde den dybe tallerken i det henseende hver eneste gang.

Tag for eksempel tandremmene. Tandremme er, som navnet antyder, remme med tænder. Disse tænder gør selvfølgelig, at de, både i udseende og funktion, adskiller sig fra andre remme såsom kileremme og ribremme. Tænderne gør nemlig, at de kan holde to tandhjul i præcis samme takt, hvilket i nogle produktioner kan være helt essentielt. Når disse fra tid til anden går i stykker eller skal udskiftes af anden grund, kan det dog godt gå hen og blive en noget omstændig proces.

Brug ny teknologi

Derfor har nogle lavet PU Tandremme T10 Pin Join. Det lange navn på PU Tandremme T10 Pin Join dækker over, at denne slags tandremme samles med såkaldt pin join. Til forskel fra de fleste andre tandremme. Som er enten støbt eller svejset endeløse, kan man altså til enhver til finde en ende på PU Tandremme T10 Pin Join. De kan på den måde også gøres både større og mindre efter behov, hvilket kan gøre vidundere for effektiviteten på en fabrik, hvor tandremmen pludselig giver op. Hvis bare man har nok PU Tandremme T10 Pin Join på lager, vil man altid kunne fikse skaden på ingen tid.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at PU Tandremme T10 Pin Join ikke kan bruges i alle henseender. På grund af den utraditionelle samling på remmen, er den ikke lige så stærk som andre tandremme. Den kan kun holde til halvdelen af, hvad en almindelig tandrem kan, hvilket i de fleste tilfælde vil være mere end nok. Så er det op til dig, hvorvidt dette opvejes af den øgede effektivitet og nemhed.